Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Expert Artorius's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    324
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by a911 View Post
    ok fine, but why it is there and what is the benefit of having it !?

    am confused!!!!
    DMM have daily updates so if you have cvs image you have all the updates.

    If you wish to use modified image by Dream Elite Team you can not have cvs updates as they do not work with the modifications given to you by Dream Elite.

    Why are you all so obsessed with pressing the update button ?

    This image works great and is beautiful so what are you trying to change ?

    If you want to add new SS and drivers then that will be ok but you must do it manually.

    Please enjoy our image and stop obsession with this update button.

  2. #12
    Expert Matrix10's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,174
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    11

    Default

    Software Manager is a standard part of DMM CVS image
    if you know to use
    it has a few good things
    The only complete image updates can only be used for Pure Flash images
    So not for team images with team image coding
    example different skin system in team images is not competabile with standard CVS skins.
    So if you make image and skin update with Software manager
    your image will not boot .

  3. #13
    Elite Vip a911's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    TV LAND-KSA
    Posts
    391
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by >>Artorius<< View Post
    DMM have daily updates so if you have cvs image you have all the updates.

    If you wish to use modified image by Dream Elite Team you can not have cvs updates as they do not work with the modifications given to you by Dream Elite.

    Why are you all so obsessed with pressing the update button ?

    This image works great and is beautiful so what are you trying to change ?

    If you want to add new SS and drivers then that will be ok but you must do it manually.

    Please enjoy our image and stop obsession with this update button.
    Ok fine, its true the image works great , no need to change anything,and if need to update SS and drivers , it will be done manually.

    Obsessed with this update button...NOT@ ALL,,,am just wondering why it is there?

    Thanx
    Last edited by a911; 27th January 2010 at 11:38.

  4. #14
    Expert Matrix10's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,174
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    11

    Default

    I think it's already answered this question
    Software manager is part of the DMM CVS image
    and software update is used only for CVS UPDATES DMM images
    and so-called Pure flash images
    BH 1.0,Gemini,PLI,etc is not Pure Flash image but modified image
    with different coding Menu,interface,skins e.t.c
    If you make software update in this images you destroy specific image coding.

    You can see here in this thread how you can make some updates
    but you have to have a little more experience.

    http://www.dream-elite.net/forum/sho...ware-managment

  5. #15
    Elite Vip a911's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    TV LAND-KSA
    Posts
    391
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    10

    Default

    will done MX ,,,,,Thanx 4U"r BIG heart!

    Regards,,,

  6. #16
    Newbie ra3eha_saudi's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default

    A meaningful and useful discussion

  7. #17
    Elite Vip a911's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    TV LAND-KSA
    Posts
    391
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    10

    Default

    Hi all,

    I am realy glad to see that PLUGINS are been explained and put 2use, DREAM ELITE FORUM is the>> 1st << 2 do this!

    Thanx TEAM!


    Regards,,,:cool:

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default

    OK friends. all right! But I think the download plugin menu is not complete. I can not find the VLC Video Player for exemple.
    Bye.

  9. #19
    Expert Matrix10's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,174
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    11

    Default

    Friends,

    This is not only our forum but your forum.
    If you have found and tested some interesting plugin
    write about
    We not test everything we have no time for this
    and we do not use all plugins.

    If you have test some interesting plugins and working good we'll put on the server.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •