Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Thread: No-ip Client

  1. #21
    Banned
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6,525
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Re: No-ip Client

    Which image are you using ?

  2. #22
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Re: No-ip Client

    Quote Originally Posted by Satrunner View Post
    Which image are you using ?
    I'm using Dream-Elite-4-0-dm800-v001r005.

    Thanx

  3. #23
    Elite Vip
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    319
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    9

    Default Re: No-ip Client

    Try with this file
    Attached Files Attached Files

  4. #24
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Re: No-ip Client

    No luck, I got the same error

  5. #25
    Elite Vip
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    319
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    9

    Default Re: No-ip Client

    Paste
    Code:
    cat /etc/opkg/arch.conf

  6. #26
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Re: No-ip Client

    Quote Originally Posted by lamero View Post
    Paste
    Code:
    cat /etc/opkg/arch.conf
    root@dm800:~# cat /etc/opkg/arch.conf
    arch all 1
    arch any 6
    arch noarch 11
    arch mips32el-nf 16
    arch dm800 21

  7. #27
    Elite Vip
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    319
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    9

    Default Re: No-ip Client

    Try this

  8. Likes bunton liked this post
  9. #28
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Re: No-ip Client

    Quote Originally Posted by lamero View Post
    Try this
    Thank you sooo much! This one works.

  10. #29
    Expert pipilbreve's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    352
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    10

    Default Re: No-ip Client

    DM500HD with DE 3.0 , downloaded the plugin from addons panel but same error .... Not compatible

    Hi, mine is

    arch all 1
    arch any 6
    arch noarch 11
    arch mipsel16
    arch dm500hd 21


    There is a solution ?

    Regards

  11. #30
    Elite Vip
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    319
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    9

    Default Re: No-ip Client

    Try this

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •